Spoštovani

Avto-moto zveza Slovenije v sodelovanju s FIA Regijo I, pričenja z mednarodno kampanjo ozaveščanja o pomenu naprednih asistenčnih sistemov (NAS) v vozilih. Sistemi pasivne in aktivne varnosti v vozilih so zlasti v zadnjih tridesetih letih bistveno pripomogli k precej boljšem stanju prometne varnosti na naših cestah. Pričetek kampanje sovpada z dnevom obeležitve spomina na žrtve prometnih nesreč in uporaba naprednih asistenčnih sistemov lahko veliko pripomore k zmanjšanju števila prometnih nesreč in posledic le teh.
Poleg teksta, kateri je bil poslan medijem, so v prilogi tudi trije videoposnetki, ki promovirajo uporabo sistema za samodejno zaviranje v sili, sistema za ohranjanje smeri vožnje in aktivnega radarskega tempomata. Prav tako je v prilogi fotografija preizkusa sistema za samodejno zaviranje v sili.
Vabimo vas, da priloženo gradivo objavite tudi na vašim komunikacijskih kanalih (spletne strani, facebook, twiter, ..), posredujete pa jih lahko tudi lokalnim medijem.
Več o kampanji Napredni asistenčni sistemi pa je objavljeno tudi na spletni strani https://www.amzs.si/varnost/projekti-in-kampanje/napredni-asistencni-sistemi-nas

IMAŠ VPRAŠANJE?
NE ČAKAJ, ZAČNIMO POGOVOR

Podrobnosti

Matična številka: 5138906
Identifikacijska številka: SI42075807
Davčni zavezanec: DA
TRR: 02010-0018051084 pri NLB Ljubljana

delovni čas

TOREK, ČETRTEK:
od 9.00 do 13.00

 

SOCIALNA OMREŽJA